€21.751,00

1593

het bedrag dat we tot heden hebben

opgehaald voor het Ronald McDonald Boshuus

In 2021 fietsen wij de Homeride voor het Ronald McDonald Boshuus in Arnhem. De opbrengst ten goede komt aan dit fantastische huis waar zieke kinderen hun ouders niet hoeven te missen.

Steun ons team!

Er zijn verschillende mogelijkheden om ons team te steunen.

Wordt partner!

Voor bedrijven en instellingen hebben wij een unieke partnerpakketten samengesteld om ons te ondersteunen. Al vanaf € 250,00 kunt u partner worden van Lions4Boshuus. De diverse opgestelde partnerpakketten bieden aantrekkelijke tegenprestaties.

Ben jij geïnteresseerd in onze pakketten of wil je meer informatie, neem dan contact op met info@lions4boshuus.nl of bel met André Nolsen, telefoonnummer 0646325013.

Wordt Donateur!

Uiteraard zijn wij blij met iedere bijdrage. Het is ook mogelijk om ons team of één van onze renners met een klein bedrag te ondersteunen.

Wordt Donateur en doneer aan het hele team of aan een van de renners.

 

wat is de homeride?

HomeRide is een uniek wielerevenement dat op 26 en 27 juni 2021 voor de tiende keer plaatsvindt. Deelnemers fietsen met zelfgekozen teams 500 km in 24 uur en laten zich sponsoren voor de Huizen en vakantiehuizen. Zo zorgen we er samen voor dat families dicht bij elkaar kunnen zijn. In 2020 viert de HomeRide haar 10-jarig bestaan.

Voor wie is de homeride?

Iedereen kan meedoen aan HomeRide. Ervaren wielrenners, maar ook mensen die hun eerste kilometers nog moeten maken. Het gaat erom dat je doorzettingsvermogen hebt én iets voor zieke kinderen en hun ouders wilt betekenen. Ook vrijwilligers en teambegeleiders zijn onmisbaar om van HomeRide
een succes te maken.