€1.593

1593

het bedrag dat we tot heden hebben

opgehaald voor het Ronald McDonald Boshuus

In het jubileumjaar van Lions Zuidoost Veluwe fietsen wij de Homeride voor het Ronald McDonald Boshuus in Arnhem. De opbrengst ten goede komt aan dit fantastische huis waar zieke kinderen hun ouders niet hoeven te missen.

ons team

Het team van Lions4Boshuus is al hard in training en bestaat uit de volgende renners:

erwin Nijenhuis

Functie(s): Wielrenner
Woonplaats: Eerbeek
Een ziek kind kan niet zonder zijn ouders. Door mee te fietsen, dragen wij ons steentje bij om kinderen en ouders samen te laten zijn tijdens de ziekte van het kind. Samen voor het goede doel!

jan bart klinkert

Functie(s): Wielrenner
Woonplaats: Brummen
Prachtig doel, leuk om als groep naar toe te werken en lekkere sportieve uitdaging.

Jurgen Waanders

Functie(s): Wielrenner
Woonplaats: Brummen
Met elkaar hebben we unaniem gekozen voor het Ronald McDonald Boshuus. Dat we dat ook nog met een team doen en op een sportieve manier.... daar wordt ik extra enthousiast van.

Pieter Riemer

Functie(s): Team Captain, Wielrenner
Woonplaats: Eerbeek
Als vader weet ik hoe belangrijk is om als ouders dichtbij je kind te kunnen zijn, laat staan bij je zieke kind. Daar heeft iedereen recht op. Ik fiets dus heel hard voor dit mooie Goede Doel.

Steven sluyter

Functie(s): Wielrenner
Woonplaats: Nederland
Samen zijn.... daar gaat het eigenlijk om. Wij hopen nog meer ouders en hun zieke kinderen samen te kunnen brengen tijdens een welverdiende vakantie.

Wierd JAnsen

Functie(s): Wielrenner
Woonplaats: Eerbeek
‘We serve’ is het motto van onze serviceclub. Dat doe ik, maar ook al mijn teamgenoten, van harte voor het Ronald McDonald Boshuus.

wilco wolterink

Functie(s): Wielrenner
Woonplaats: Eerbeek
Na een bezoek aan het Ronald McDonald Boshuus was ik meteen verkocht. Dit prachtige initiatief verdient onze steun, maar ook dat van nog veel meer mensen.