€21.751,00

1593

het bedrag dat we tot heden hebben

opgehaald voor het Ronald McDonald Boshuus

In 2021 fietsen wij de Homeride voor het Ronald McDonald Boshuus in Arnhem. De opbrengst ten goede komt aan dit fantastische huis waar zieke kinderen hun ouders niet hoeven te missen.

Lions Club

Lionsclub Zuidoost Veluwe is onderdeel van de internationale Lions organisatie. In Lionsclubs werken mensen uit de lokale gemeenschap samen op vriendschappelijke en vrijwillige basis samen om hulp te bieden daar waar dat nodig is.

Lionsclubs bepalen zelf de doelen die ze willen ondersteunen en de wijze waarop ze uitvoering geven aan ondersteuning. Lionsclubs handelen vanuit het motto “We Serve”.

Geschiedenis

Lionsclub Zuidoost Veluwe is op 28 maart 1969 opgericht als mannenclub. Wij zijn een levendige club waar vriendschapsbanden sterk zijn. We hebben een jaarprogramma waarin we diepgang willen brengen door een bepaald onderwerp te behandelen en hiervoor sprekers uit te nodigen of door een bedrijfsbezoek te brengen.

Iedere eerste donderdag van de maand komen wij bij elkaar om te vergaderen en te brainstormen hoe, waar en hoeveel wij ons gaan inzetten voor de diverse goede doelen in het lopende Lions jaar.

50 Jaar!

In 2019 bestonden we 50 jaar. Daar hebben we vorig jaar maar ook dit jaar veel aandacht aan besteed. Niet voor onszelf, maar voor het goede doel dat wij dit jaar centraal stellen: het Ronald McDonald Boshuus in Arnhem. Wij gaan diverse super leuke activiteiten organiseren waarvan de opbrengst ten goede komt aan dit fantastische huis waardoor zieke kinderen hun ouders niet hoeven te missen. Hoe kun jij helpen? Door donateur of partner te worden van Lions4Boshuus en ons te liken op social media.