€21.751,00

1593

het bedrag dat we tot heden hebben

opgehaald voor het Ronald McDonald Boshuus

In 2021 fietsen wij de Homeride voor het Ronald McDonald Boshuus in Arnhem. De opbrengst ten goede komt aan dit fantastische huis waar zieke kinderen hun ouders niet hoeven te missen.

HomeRide 2021

Met elkaar iets geweldigs neerzetten, elkaar er doorheen slepen, lachen, bikkelen en doorbijten. Allemaal met een eigen motivatie, maar allemaal met hetzelfde doel: 500 km fietsen in 24 uur, zodat zieke en zorgintensieve kinderen hun familie altijd dichtbij hebben. Dat is HomeRide @Home edition. Met je team ben je, in estafettevorm, dag én nacht onderweg. Een tocht voor bikkels, waarmee je geld inzamelt voor de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen. Lions4Boshuus doet dat voor het op 26 en 27 juni 2021 voor het Ronald McDonald Boshuus in Arnhem.

waarom homeride?

Door op de fiets een grote afstand af te leggen, zorg je er voor dat de 7.625 gezinnen die jaarlijks in de Ronald McDonald Huizen verblijven, dicht bij hun zieke kind kunnen zijn. Voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. Een fijn en veilig gevoel voor ouder én kind.

Ben je een hardloper of wandelaar? Tegelijkertijd met HomeRide vinden ook HomeRun en HomeWalk plaats.

wat is de homeride?

HomeRide is een uniek wielerevenement dat op 26 en 27 juni 2021 voor de tiende keer plaatsvindt. Deelnemers fietsen met zelfgekozen teams 500 km in 24 uur en laten zich sponsoren voor de Huizen en vakantiehuizen. Zo zorgen we er samen voor dat families dicht bij elkaar kunnen zijn. In 2020 vierde de HomeRide haar 10-jarig bestaan.

Voor wie is de homeride?

Iedereen kan meedoen aan HomeRide. Ervaren wielrenners, maar ook mensen die hun eerste kilometers nog moeten maken. Het gaat erom dat je doorzettingsvermogen hebt én iets voor zieke kinderen en hun ouders wilt betekenen. Ook vrijwilligers en teambegeleiders zijn onmisbaar om van HomeRide
een succes te maken.