€21.751,00

1593

het bedrag dat we tot heden hebben

opgehaald voor het Ronald McDonald Boshuus

In 2021 fietsen wij de Homeride voor het Ronald McDonald Boshuus in Arnhem. De opbrengst ten goede komt aan dit fantastische huis waar zieke kinderen hun ouders niet hoeven te missen.

Het Boshuus

Lions4Boshuus zal zich in gaan zetten voor het Ronald McDonald Boshuus in Arnhem, dat vorig jaar haar 10-jarig jubileum vierde.

Over het Ronald Mc Donald Kinderfonds

Als je kind ziek is, wil je als ouder zo dicht mogelijk in de buurt zijn. Je wilt binnen een paar minuten aan de rand van het bed staan als je kind je nodig heeft. Daarom zijn er de Ronald McDonald Huizen en heeft een ziek kind altijd z’n ouders dichtbij. Voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan.

Klik hier voor meer informatie over het Ronald McDonald Kinderfonds : https://www.kinderfonds.nl

Over het Boshuus

Alle kinderen willen met hun ouders, broertjes en zusjes op vakantie. Dat kan... het Boshuus, vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds. Hier logeren jullie letterlijk tussen de tussen de boomtoppen! Zo hoog gelegen is dit vakantiehuis met zijn drie lichte en ruime aangepaste appartementen. Jullie zijn het hele jaar van harte welkom voor een week, midweek of weekend weg aan de rand van de Veluwe.

Voor meer informatie over het Boshuus : https://www.kinderfonds.nl/boshuus/hethuis/logeren-het-huis